2010. március 31., szerda

2010. március 30., kedd

Rehab volume 2

Ma már egy kicsit többet csináltam előkészítve a holnapi pusztító csapást a lustaságra.////4x20 fekvő váltogatva 4x5Fordított fogású húzódzkodással .Köztük kb 30mp pihi.Aztán bár nem akartam a lábam kímélése végett,de mégis snatcheltem párat az új DD-os kettlebellemmel. 4x5/5ism. Végül haskerék térdről 5x5. Nagyon gyér volt mégis kellemesen átmozgattam magam.

2010. március 29., hétfő

Return of the kettlebell

Bizony sok idő telt el szerda óta és nem sokat gyakoroltam közben.Bár egyéb munka is volt bőven,főleg a lábam gyógyítása miatt lógtam.Lehet hogy össze kellett volna varratni mert még mindig elég mélynek látszik és stagnál.Viszont már unom a várakozást és úgy érzem,hogy a lábam rehabilitációját a tökélyre fejlesztettem.Ezért Vasárnap elkezdtem a visszatérést és Bandó haveromnál mozogtam kicsit. Semmi komoly/// 7x6 teraszkorláton tolódzkodás felváltva 7x12/12 egykezes evezéssel///lassan,feszítetten. EASY

2010. március 24., szerda

Lajhár rehab

Holnap már edzem bármi lesz!

Rehab Március.23.

Igyekeztem pihentetni a lábam és bár még mindig átvérzem a kötést a cipőmmel együtt azért lassan biztos gyógyul.Lassan,biztosan!

2010. március 22., hétfő

Ma egész nap rohangálás volt,de nem gyalog. És mivel tegnap sikerült lerúgni a jobb lábam ezért a héten itthon edzem,hogy pihenjen kicsit.Tehát marad minden olyan gyakorlat ami nem lábra megy.

Haverok,Futás,Fantasztikus Márc.21.

Pest és Futás.Bandó barátommal futottunk egy jót a hegyre,vagyis fel a citadellához.Ami nagyon halálos tud lenni ha erős tempóban megy végig.De ott a jutalom ha felérünk a szoborhoz és körbenézünk.Most egyébként egész jól ment, bár erősen keresgéltem a levegőt mire felértem. Így ritkán egész jólesik a futás és amikor csak Pestre megyek igyekszem legalább ennyit összehozni.Most ráadásul szép tiszta idő is volt.Perfect day!

vasgolyók/V.T/ Márc.19.

Ez a péntek főleg a lábak stabilitását szolgálta. Dióhéjban :>>>>>>15/15__W/P__Swing váltott 8-10 kör>>>>>15/15__W/W tehát nincs pihi __Lovaglóállás/kartámasz kb10kör>>>>>20/20__W/P Swing 10kör>>>>>20/20__W/W__Swing/lovaglóállás 5kör>>>> mára ennyi elég is volt.

2010. március 18., csütörtök

  • Ma elég harmatos voltam. Melegfront fejszétszakadással,ez volt a menü a munkában.Desszertnek lenyomtam mellé egy cataflámot,de így edzésen még elég zsibbadt vagyok. Elég nehéz így keménykedni a koncentrálást már nem is említve.Persze egy ilyen nap jön ki a KB-Gazetta tv is úgyhogy erőlködtünk bele a médiába. Ime a mai adag: goblet squat x10 // clean+kitörés+press+(vissza állóhelyzetbe) és squat 5/5 L/R /// TGU 2/2 számolásra ///aztán munka párban / double clean and squat x5 ebből 3kör /// double clean x8/x7 /x6 / //10/10 snatch számolásra //// 15másodpercenként váltás a gyak.között. a súlyt nem rakjuk le. snatch L/snatch R /swing /Snatch L/snatchR/ lovagló áll. súly goblet tart./ swing / swing váltott / körzés/körzés/8as/8as/snatchL/snatchR/// kis pihi 15mpW/15mpW/15mpP SnatchL/snatchR/PIHI ebből 8kör aztán 30mp swing a végén. 20órától pedig besegítettem a kezdő csoportba. Nemsokára rájövök hogyan lehet egymás alá rendezni az adatokat és akkor tyüha milyen áttekinthető lesz az edzésnapló. Most már jöhet az a 8x1 óra alvás.

2010. március 17., szerda

Elkezdődik a virtuális edzésnapló és élményrögzítő. Ma csak túlestem a létrehozáson,de holnap már belecsapok a lecsóba!